Gelukkig heeft hij Dorian nog

7 jaar, zo lang zijn James Cooke en Dorian Liveyns al samen. Maar het had niet veel gescheeld of ze waren nooit zo lang samen gebleven.

Toen ze pas samen waren stond James aan het begin van zijn carrière en ging het al meteen behoorlijk hard. James had veel werk en verloor zijn relatie wat uit het oog. Dorian had niet het gevoel dat hij op de eerste plaats kwam.

“Ik heb dat eerste jaar soms te veel verantwoordelijkheid bij hem gelegd. Ik had het te druk, dus hij moest maar op zoek gaan naar een huis. Die jongen was daar niet klaar voor. Na die moeilijke start besefte ik: ik wil dit niet kwijt, deze lieve jongen die mij mijn carrière laat vastpakken”, bekent James in Dag Allemaal.

James gooide meteen het roer om en bracht meteen verandering in waar hij mee bezig was. “Dorian weet ook dat deze sector geen 9 to 5 job is. Maar af en toe moet je qualitytime nemen. Deze zomer hebben we onze vakantie wéér geannuleerd. Tot Dorian me erop wees dat het toch echt eens tijd was om samen op reis te gaan.”

Maar alles gaat goed tussen het koppel en deze zomer mocht ook Dorian schitteren in zijn allereerste hoofdrol. Een emotioneel moment voor manlief James. “Alles werd flou, ik heb enkel hem nog gezien, van het stuk zelf niets. Ik weet hoe hevig hij naar zo’n moment verlangt en hoe hard hij daarnaartoe gewerkt heeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.