Er valt binnenkort een nieuwe dode in ‘Familie’, dat kwam onze soap-specialist de afgelopen dagen aan de weet. Sterft Lars in ‘Familie’? Het zou wel eens kunnen dat Koen komaf maakt met de man van Véronique. Of is het misschien Véronique die het loodje zal leggen bij de strijd tussen Lars en Koen?

Dat lijkt ons minder waarschijnlijk dan dat de bomma binnenkort haar laatste adem zal uitblazen. Zij is al op leeftijd en kan niet voor eeuwig en altijd in ‘Familie’ blijven spelen. Het aandeel van Annie Geeraerts en Ray Verhaeghe is al een tijdje kleiner. Of moet de bomma straks een emotioneel afscheid op de begrafenis van Albert spelen?

Het kan bij ‘Familie’ alle richtingen uit, maar dat er binnenkort weer grote ogen getrokken zullen worden, dat is een feit. Want de persoon die de soap verlaat, komt best regelmatig in beeld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.