Ze is blij met haar coach

Het is mooi om zien hoe Janine Bischops en haar kleindochter Kaat zo’n goede band hebben met elkaar. Janine vergezelde Kaat met veel plezier tijdens haar auditie bij ‘The Voice Van Vlaanderen’ en is een apetrotse grootmoeder.

Kaat woont sinds een tijdje vlak naast Janine en dat vindt de actrice bijzonder fijn. “Maar ik ben zelf nog veel weg hoor. Maar het is wel gezellig. Soms hoor ik Kaat door de muur heen lachen en plezier maken met haar vrienden. Leuk, dat brengt leven in de brouwerij”, lacht Janine in Dag Allemaal.

Dat Mathieu Terryn voor Kaat draaide tijden de blind auditions was een pluspunt voor Kaat, want hij had haar voorkeur als coach.

“Of misschien toch Jan Paternoster. Maar ik was al fan van Bazart. Het is de Nederlandstalige muziekgroep waar ik het meest van geniet. Ik mag ook zeker niet klagen van Mathieu als coach. Het eerste wat hij zei, was dat ik moest doen wat ik zelf wil. Dat is de beste tip die hij mij kon geven.”

Of Kaat ver zal geraken met Kaat aan zijn zijde, dat is nog even afwachten. “Maar team Mathieu is heel tof. We zijn wel competitief, maar we gunnen het elkaar. Ik heb de indruk dat er bij ons meer vriendschap is dan in de andere teams.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.