Ze brengt binnenkort een single uit

Het derde personage van ‘The Masked Singer’ is ontmaskerd. Dit keer geen grote verrassing zoals de voorbije twee weken. Iedereen leek nu wel overtuigd te zijn wie achter het masker van Vlinder zat: Anouk Matton.

En gelijk hadden ze! Het was wel degelijk Anouk Matton die zich schuilhield in het prachtige pak van Vlinder. Al vindt zij het wel bijzonder jammer dat haar avontuur er zo snel op zat.

“Drie maanden voorbereiding en workshops afwerken en dan maar twee nummers op tv kunnen zingen…. Maar ik heb er echt van genoten. Ik heb zoveel bijgeleerd tijdens de lessen van zangcoach Ibernice. Dat heeft me geïnspireerd om eindelijk eens echt werk te maken van mijn zangcarrière”, glundert Anouk in Tv Familie.

De zangeres zit ondertussen boordevol plannen en weet goed welke richting ze wil uitgaan. Ze wil graag een Nederlandstalige single uitbrengen.

Op 10 maart verschijnt de eerste Nederlandstalige single ‘Neem ik je mee’ van Anouk en brengt ze die uit onder haar eigen naam Anouk Matton. “Maar mijn internationale dj-projecten blijf ik dan wel als MATTN doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be