‘Thuis’ onderging een grote vernieuwing

Enkele maanden geleden was er een grote heisa rond het nieuws dat ‘Thuis’ niet meer bij VRT zou gemaakt worden, maar zou worden uitbesteed aan productiehuis Eyeworks. Niet alle acteurs en medewerkers waren daar heel erg blij mee.

Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en lijkt alles toch behoorlijk op zijn plooien te zijn gevallen.

“Dat heeft natuurlijk spanningen met zich meegebracht, maar ik heb nu toch vooral het gevoel dat we dit met z’n allen als een nieuwe start zien: ‘Het is nu zo, er is niets meer aan te doen. Laten we er volledig voor gaan!’ Er hangt een sfeer van vernieuwing”, vertelt acteur Wannes Lacroix in Het Belang Van Limburg.

Wannes speelt al zo’n anderhalf jaar mee in één van de populairste soaps van Vlaanderen en hun personage lijkt heel erg op elkaar. Wannes valt net zoals zijn personage op jongens.

“Ik heb al eens eerder vertelt dat ik dat aangenaam vond, maar ik vermoed toch dat het vooral typecasting was. Maar ik vind het wel comfortabel dat mijn eerste grote tv-rol dicht bij mezelf ligt.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.