Nathan Bouts en zijn vriendin Xena Possemiers hebben fantastisch nieuws te vertellen. Zij zijn op 20 februari voor de allereerste keer de trotse ouders geworden van een prachtig meisje.

Het jonge koppel droomde er al van om ooit mama en papa te worden, maar hadden nooit gedacht dat het zo snel zou gaan.

Xena en Nathan zijn in de wolken met hun kleine wondertje en Nathan postte trots een foto van hun mirakeltje op Instagram.

Hoe het meisje heet is voorlopig nog niet geweten.

We wensen Nathan en Xena een dikke proficiat!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.