Average Rob gaat hard met alles wat hij doet. Momenteel speelt hij met ‘Omdat Het Kan Soundsystem’, een dj-project dat een voorlopig hoogtepunt kreeg op Tomorrowland.

“Iedereen ging megahard mee in onze muzikale trip. Achteraf hoorde ik dat er nog nooit zoveel volk aan ‘The Library’ had gestaan op dat uur”, geniet hij nog na in Humo.

Maar gaan zweven zal Average Rob niet gauw doen. Hij is naar eigen zeggen ook veel extraverter op het podium dan in het echte leven. “Op zo’n festival draai ik de knop om en is het gewoon gaan – bloednuchter trouwens – ik hoef daar niks voor te drinken.”

Wat YouTube betreft ligt de weg nog helemaal open, bekent Average Rob in Humo. “Ik heb het gevoel dat we nog maar aan het begin van de berg staan.”

Rusten is voorlopig dus zeker niet aan de orde. In oktober staat er zelfs nog een halve ironman in Portugal gepland. “Ik hou wel van een leven in dit hoge tempo”, grinnikt Average Rob.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.