In ‘Familie’ speelt ze de rol van Samira en dus zijn opnames nooit ver weg. Af en toe ontsnappen aan alle drukte is dus nodig en dat doet ze al jaren in de chalet van de familie van haar vriend.

Daar ter plekke is het echt terug back tot basics. Geen internet, geen telefoon, dikke truien als het winter is kortom, weg luxe, sociale media,…

Voor Belinda is dat geen gemis. “Geen FOMO, fear of missing out dus voor haar. “Hier vertoeven is een verademing. Ik heb niet het gevoel dat ik dingen mis als ik hier ben. Mail, sms, WhatsApp Instagram… Ik zou het allemaal kunnen missen”, bekent ze aan Primo.

Als ze dus in de chalet is laat ze echt alles los. ”Maar eens terug thuis herval je in je gewoonten. Dat is waar.”, aldus Belinda.

“Er is geen elektriciteit en geen stromend water in de chalet. We koken op een gasfornuisje, we verlichten de chalet met kaarsjes en gaslicht. En water halen we aan de pomp wat verderop. In de winter is dat pittig, maar ik zou dit voor geen geld ter wereld meer kunnen missen”, bekent Belinda.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be