In “Zillion, The Lost Tapes”, de docuserie die te bezichtigen valt op Streamz, is te zien hoe Axel Daeseleire wordt neergezet als kenner van het Antwerpse nachtleven.

“Ik herinner me die allereerste avond nog”, gaat Axel van start in TV-Familie. “Niemand wist wat de Zillion was. Maar er gingen geruchten rond in ’t stad. Iedereen wilde er dus bij zijn. De Zillion was nog voor de opening een succes.”

Van de befaamde Zundays, de feesten die bekend stonden omdat ze uit de hand liepen, weet de acteur alleen maar uit bronnen wat er daar gebeurde. “Ik ben nooit naar die Zundays geweest. Wat ik daarvan weet, heb ik van horen zeggen. Maar ik weet wel dat het wild was.”

Axel verklapt ook dat hij ooit zelfs kortstondig iets gehad heeft met één van de danseressen. “Ja, dat waren schone tijden…”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.