Dat was geen goed idee

Wanneer je bekend bent staan mannen of vrouwen voor je in de rij. Althans dat is toch het beeld dat we hebben. Zeker van een vrouw die bekend is, zou het wel eens kunnen dat mannen snel geïntimideerd zijn. Zoals misschien het geval is bij Barbara Sarafian.

“Ik ben zelf nog nooit geïntimideerd geweest door iemand. Dat is als een deur dichtslaan. Je zegt dan: ‘Er is geen verhouding mogelijk tussen ons, want jij intimideert mij.’ Door die onkunde word ik onzeker: hoezo, ik krijg zelfs geen kans om me te laten zijn wie ik ben? Dat is niet genereus. En het is vermoeiend”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Barbara heeft nog niet veel geluk gehad in de liefde en haar twee huwelijken zijn op de klippen gelopen. Ze heeft één zoon, maar een tweede kind is er nooit gekomen.

“Ik vind het jammer, maar heb geen spijt. Het is vooral jammer voor Julian omdat hij alleen mij heeft. Met een zus of broer hadden ze tenminste elkaar. Dat is de reden waarom we ons voortplanten: opdat we elkaar per generatie kunnen steunen.”

Barbara heeft het in ieder geval voorgesteld aan haar ex om toch een tweede kind te maken. “Maar mijn ex vond het geen goed idee.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.