Dat Junior en zijn vriendin Pauline altijd al een atypisch koppel waren, zoveel is wel duidelijk. Maar nu blijkt toch dat er heel wat werkpunten in de relatie zijn. 

“Hij geeft me ook niet genoeg bevestiging. Daar kan ik me aan ergeren”, aldus Pauline in Dag Allemaal. Junior Planckaert heeft dan weer moeite met bepaalde handelingen van Pauline. “Ik erger me er dan weer aan dat ze me voortdurend wil aanraken als een hondje”, vertelt Junior.

Samenwonen, laat staan kinderen, dat plan werd duidelijk op de lange baan geschoven. Hij heeft er nood aan om alleen te zijn, zo vertelt hij zelf in Dag Allemaal.

Dit alles doet de geruchten dus enorm opzwellen dat er toch een breuk zou zijn tussen het koppel. Zij zelf houden echter vol dat er geen vuiltje aan de lucht is. 

Volgens hun entourage zouden de twee gewoon niet het type mensen zijn die klef aan mekaar hangen. Maar binnenkort zouden de twee bijvoorbeeld wel nog eens een trip gepland hebben. De vraag blijft of dit een verplicht nummer is voor de camera’s of echte qualitytime waar ze nood aan hebben.  

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.