In ‘De Verraders’ gaat het hard en ondertussen is ook Celine Van Ouytsel verbannen. Dat was het gevolg van het befaamde briefje van politicoloog Hendrik Vos dat hij in alle vertrouwen aan Martine Jonckheere had gegeven.

Hij had in het briefje geschreven dat Celine de derde verrader zou zijn. ‘Als Celine géén verrader is, kan ik mij alleen maar diep schamen’, zei Hendrik aan de ronde tafel.

Zij zelf was enorm verrast door het feit dat iedereen haar plots als verdachte zag. Ze wist totaal niet waarom alle pijlen plots op haar gericht waren, zo vernam TV Familie van de ex-Miss België.

“Maar dat kwam dus vooral door Hendrik. Ik voelde ’s morgens al wel dat het m’n laatste dag zou worden in het kasteel. Steeds minder mensen begonnen met mij te praten. Toen besefte ik dat ik de zondebok zou zijn. Met dank aan Hendrik…”, vertelt Celine aan TV Familie.

De politicoloog had totaal geen aanwijzingen om haar als verrader te viseren en dat vond ze best wel frustrerend. “In zijn ogen had ik voor verwarring gezorgd. Maar een deftige uitleg is er nooit gekomen”, aldus Celine Van Ouytsel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.