Eind 2022 werd Mathias Coppens voor de derde keer vader. Opnieuw van een zoontje, Gust. Met zijn ex-vrouw heeft Mathias twee tienerkinderen: Marcel en Lowis. Gust is zijn eerste kindje met zijn nieuwe partner Linn.

Aan Story vertelt hij dat het vaderschap op ‘latere leeftijd’ hem best bevalt. Reden genoeg voor het weekblad om dus eens te polsen of er misschien nog een vierde baby komt ten huize Coppens.

“Momenteel is dat niet aan de orde, maar ik durf ook geen ‘nee’ te zeggen”, geeft Mathias eerlijk toe. “Had je mij vijf jaar geleden gevraagd of ik nog eens papa wilde worden, dan had ik ‘nee’ geantwoord. Maar je komt in een nieuwe relatie terecht, ziet elkaar graag en het is plezant met die twee andere kinderen in huis. Je begint erover te praten en voor je het weet, is er een liefdesbaby”, klinkt het.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.