Coely had heel lang last van faalangst. De ommekeer kwam er toen ze een psycholoog opzocht en therapie ging volgen bij een stresscoach. Iets wat ze iedereen kan aanraden. 

Als je even door de bomen het bos niet ziet, dan is het goed dat je hulp zoekt bij iemand die je niet kent. Die kan je volgens Coely helpen alles op een rijtje te zetten. 

“Zo ontdek je misschien waarom je je zo slecht voelt bij iets en waarom je er zo raar op reageert”, zegt de zangeres in Dag Allemaal. 

“Als die coach dan toont hoe je het op een andere manier kan aanpakken, gaat er een belletje rinkelen. Waarom word ik door iets zo hard getriggerd? Heb ik er controle over? Nee, oké dan, let’s move on. We hebben niet altijd de antwoorden, en dat is ook oké”, aldus Coely.

Volgens haar zijn we nooit te jong of te oud om te leren. “Ik zie het ook bij mijn zoontje, hoe snel die bijleert. Jabari is nu 2 jaar en 4 maanden. Hij kan soms heel koppig zijn, maar hij is ook heel muzikaal. Hij zit nu in de pipifase, leert volop op het potje te gaan”, onthult de BV trots aan Dag Allemaal. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.