Bart Appeltans ken je ‘Verrader’ in ‘De Verraders’ maar de interieurarchitect duikt ook op als jurylid in het nieuwe seizoen van ‘Huis Gemaakt’ bij ‘VTM’. En dat blijkt een gedroomde rol voor hem. Want niet alleen als interieurarchitect heeft hij al wat gezien, samen met zijn partner Dennis heeft hij al drie woningen verbouwd.

“In die zestien jaar dat we samen zijn, hebben we eerst een appartement verbouwd, nadien onze huidige woning en nu zijn we een vakantiewoning in de Ardennen aan het renoveren.” Laat Bart aan ‘Story’ weten. Zo hebben ze al zeven jaar van hun relatie in de verbouwingen gezeten. Van een relatietest gesproken! Voor Bart is het eigenlijk een beetje beroepsmisvorming geeft hij toe. “Ik maak voortdurend nieuwe interieurs voor mensen, dus je ziet ook de nieuwste trends. Op een bepaald moment wil je dat ook voor jezelf doen, en mijn partner gaat daar volledig in mee.” 

Het koppel heeft wel een duidelijke rolverdeling. “Ik hou me vooral bezig met het creatieve, organisatorische en administratieve werk, terwijl Dennis zich focust op de uitvoering. Ik help hem wel waar nodig, maar de moeilijkere dingen zoals vloeren leggen of elektriciteit aansluiten doet hij vooral zelf.”, vertelt Bart nog. En uiteraard zijn er al wel eens meningsverschillen, een relatietest is het nooit geweest. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.