De charismatische Bart Hollanders heeft onthullingen gedaan over zijn persoonlijke leven in Humo. 

De acteur gaf toe dat hij ooit jaloers was op zijn vrienden die snel carrière maakten in de showbusiness. “Ik zag hen de projecten aaneenrijgen en dacht: waarom jullie wel en ik niet?” Hoewel zijn jaloezie met de jaren afnam, gaf hij toe dat het gevoel ooit “nodeloze ruis” in zijn leven was. Als het op liefde aankomt, heeft Hollanders echter een simpelere benadering. Ondanks het aura van een smoorverliefde man dat hij jarenlang met zich meedroeg, is openheid de sleutel. 

“Van bij het begin open kaart spelen, is toch veel aangenamer,” zei de ster, die zijn huidige relatie met Hiske als een reflectie van zijn huidige zelf beschouwt. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.