Het noorderlicht, een natuurverschijnsel dat velen op hun bucketlist hebben staan, heeft recentelijk de hemel boven de camping van Staf Coppens verlicht; dat schrijft HLN.

De Vlaamse tv-presentator, die samen met zijn gezin in Zweden woont, kon niet anders dan dit prachtige moment delen. Het lijkt erop dat de natuurlijke schoonheid van Zweden, zoals het noorderlicht, reeën, hazen en vossen, een blijvende indruk heeft achtergelaten op de familie Coppens.

Samen zijn ze drie jaar geleden naar het Scandinavische land verhuisd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.