De verliefde blikken tussen Fleur Billiet en Alexander Scherpereel uit ‘Blind Getrouwd’ zijn voor iedereen onmiskenbaar.

De chemie is tastbaar en de fans willen elk detail weten. Fleur opent over hun eerste momenten samen en hoe de sfeer tussen hen meteen goed zat. “Ik had niet verwacht dat ik metéén zo’n goeie vibe zou voelen bij het zien van mijn bruidegom,” zegt ze enthousiast in TV Familie. Alexanders toegankelijkheid en vriendelijkheid waren factoren die bijdroegen aan deze instant connectie.

De spontane interacties tijdens hun fotoshoot en de natuurlijke manier waarop ze samen sliepen, getuigen van een diepe vertrouwelijkheid tussen het koppel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.