Bart Kaëll staat dit jaar 40 jaar op de planken. Een mooi moment voor Story om eens te polsen naar de toekomstplannen van het Vlaamse idool.

Bart geeft aan vooral te willen genieten van zijn partner Luc Appermont en van het leven. “We proberen op onze gezondheid te letten en respect te hebben voor ons eigen lichaam, ook al merk je dat er fysieke ongemakken komen die de leeftijd met zich meebrengt”, gaat Bart van start. “Maar daar moet iedereen rekening mee houden”, voegt hij nog toe.

Mocht het ooit niet meer haalbaar zijn om zijn beroep uit te oefenen, dan zegt de zanger nog te willen genieten van de dingen die hij nog wel kan. “Hopelijk kunnen we nog mooie reizen maken en van andere culturen genieten. Zo dromen we ervan ooit nog in Australië, Peru of Chili te raken.”

Een echte druk om nog allerlei dingen te beleven heeft het koppel niet: “Het is niet zo dat we nog een bucketlist hebben en we de dwang voelen om nog een hele reeks dingen af te vinken”, rondt Bart af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.