Acteur Yanni Bourguignon is in december voor het eerst vader geworden van dochtertje Lyo. Een mooi moment voor Story om op bezoek te gaan bij Yanni en om te vragen hoe het vaderschap de acteur bevalt.

“Heel goed. Onze kleine meid maakt het ons heel makkelijk. Ze is gezond en eet heel goed. Na een half jaar weegt ze al acht kilo. Daarnaast lacht ze veel, weent ze amper en slaapt ze van half acht ’s avonds tot zeven uur ’s morgens”, vertelt Yanni trots.

De acteur geeft aan dat zijn vriendin Kelly en hij een beurtrol hebben om ’s nachts op te staan. “Maar het is niet dat we een scorebord bijhouden. We vormen vooral een goed team en verdelen de taken”, zegt de kersverse papa.

Ook luiers verversen is voor Yanni geen enkel probleem: “Ik had het geluk dat ik in Familie ook even een baby had, en dus ook scènes had waarin ik een pamper moest verversen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.