Een aantal jaren geleden zaten Bart Kaëll en Jan Leyers samen in het programma ‘Liefde Voor Muziek’. Daar leerden ze elkaar beter kennen en appreciëren en beloofden ze elkaar zelfs een samenwerking.

Jan heeft in het verleden al met heel wat artiesten samengewerkt, maar een samenwerking met Bart had er nog niet in gezeten. En bijna was het er ook niet van gekomen.

“Ik hoorde niks meer van Jan na het programma. Tot ik zijn dochter Ella tegenkwam. Ik heb haar gezegd dat haar pa zijn belofte moest nakomen, en kort daarna heeft hij mij gecontacteerd”, lacht Bart in Dag Allemaal.

Niet veel later kwamen Bart en Jan samen en werkten ze aan de nieuwe zomersingle van Bart. Die kreeg de titel ‘Wat is jouw geheim’.

“Ik had het nummer eerst door iemand anders laten producen. Nadien liet ik hem zo blij als een kind horen aan Jan, maar hij zei dat er meer in zat. Uiteindelijk zijn we helemaal opnieuw begonnen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.