Na singles als ‘Nu wij niet meer praten’ (met Jaap Reesema), ‘Ongewoon’ en ‘Zilver’ volgt in juni de kroon op het werk. Dan brengt zangeres Pommelien Thijs haar eerste plaat uit: ‘Per Ongeluk’.

Aan Gazet van Antwerpen licht ze alvast een tipje van de sluier over wat haar fans mogen verwachten: “Ik heb me muzikaal gezien weinig grenzen opgelegd”, aldus Pommelien. “Er zullen songs zijn met mijn herkenbare sound, maar ik hoop toch ook te verrassen.”

Het belooft dan ook ongetwijfeld een drukke zomer te worden voor de zangeres en actrice die in 2019 doorbrak met haar hoofdrol als Caro Timmers in de Ketnetserie ‘#LikeMe’: “Het wordt een drukke zomer, maar ik kan niet wachten om alles te lossen en vooral live te knallen”, beaamt Pommelien.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.