In het tv-programma ‘Special Forces’ krijgen we een heel andere Francisco Schuster te zien dan we in de serie ‘#LikeMe’ gewend zijn. Ook voor hem was het een serieuze test, ver uit zijn comfortzone. 

Al bij het zien van de Nederlandse versie vroeg hij zich af of hij zoiets ooit zou kunnen, bekent hij in TV-Familie. En even later lag de vraag op de mat of hij mee wilde doen met de Vlaamse versie. 

De fysieke beproevingen schrikten hem niet zo af, maar wel het mentale element. “Ik ben gevoelig, heel emotioneel. Dus ik dacht dat ik mezelf in de woestijn enorm zou tegenkomen”, bekent Francisco. 

“En dat is voor een deel ook gebleken. Er zijn wat traantjes aan te pas gekomen”, verklapt hij in TV-Familie. 

Francisco vond het fijn om eens een andere kant van zichzelf te kunnen tonen a an Vlaanderen. “Iedereen kent mij als de positieve, vrolijke jongen. In ‘Special Forces’ zie je mij op een heel andere manier”, aldus een trotse Francisco Schuster. 

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.