Iets meer dan een jaar geleden verloor Ruth Beeckmans haar partner Gary toen hij plots kwam te overlijden. Ruth bleef alleen achter met hun twee dochters Cobey-Mae en Charlie-Sue. Ze herkent veel van Gary in haar twee dochters.

“Soms vind ik het wel confronterend, maar tegelijkertijd vind ik het vooral heel mooi. Ik denk eerder: zo houd ik dan toch iets over van haar papa. Ik zie Gary, zijn DNA, door Charlie-Sues lijfje stromen en daar ben ik heel blij om. Op die manier leeft hij voort in allebei mijn kinderen”, zegt Ruth in Story.

Door het overlijden van haar partner en vader van haar kinderen heeft Ruth een nog betere band gekregen met haar twee dochters.

“Wat er gebeurd is, heeft ons als gezin enorm getekend. We gaan de rest van ons leven samen moeten dragen en het zal ons ook altijd dicht bij elkaar brengen. Het is een verlies en verdriet dat alleen wij met ons drietjes op die manier zo goed kennen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.