Ongeveer een half jaar geleden kwam Nicole Josy te overlijden. Zij was de vrouw van Hugo Sigal en de helft van het bekende zangduo ‘Nicole en Hugo’. Een stomme val van de trap kostte Nicole haar leven.

Hugo heeft een aantal maanden in zak en as gezeten, maar krabbelt beetje bij beetje weer overeind. Door de vele steun van vrienden en familie heeft hij nu zelfs terug zin om weer aan de slag te gaan. En hij kan al meteen heel groot nieuws melden.

“Een van de eerste dingen op mijn planning is ‘De Winterrevue’ die elk jaar wordt gespeeld in zaal Elckerlyc in Antwerpen. Ik word Master of Ceremony. Hugo with friends. Dat ben ik, helemaal! Hier kan ik mijn ei kwijt”, klinkt het enthousiast in Dag Allemaal.

Wie de show wil zien kan terecht in Antwerpen van 15 december tot en met 14 januari voor één van de 21 shows die ze zullen spelen. Net zoals andere jaren zijn ook onder andere Ann Van den Broeck, Patrick Onzia en Laurenz Hoorelbeke van de partij.

“Er komen ook special guests die later bekend zullen gemaakt worden. Ik ga alles kunnen doen waar ik goed in ben: entertainen, zingen, dansen, acteren en het publiek ontvangen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.