De bewoners van het Big Brother-huis klagen steen en been en daar hebben zij een goede reden voor: Big Brother laat hen in de steek.

Donderdag was het enige spannende moment de bekendmaking van de nominaties. De bewoners mochten wel eens naar de dagboekkamer maar er kwam alweer geen opdracht. De hele ‘Back In Time Week’ is een oersaaie week geworden met amper opdrachten.

“Wat hebben wij verkeerd gedaan?” vragen de bewoners zich af. Ook vrijdag belooft het een trieste dag te worden in het huis, want meestal zijn er dan ook geen opdrachten of spelletjes en dus kunnen de bewoners niet anders dan ping pong te spelen of hun haar voor de zoveelste keer onder handen te nemen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.