We zijn 2023 nog maar net begonnen of het goede nieuws stroomt alweer binnen. Nu hebben ook boer Bart en Céline groot nieuws. Bart nam in 2020 deel aan ‘Boer Zoekt Vrouw’ en leerde daar Céline kennen.

Het koppel trouwde een jaar later en nog eens een jaar later hebben ze nog groter nieuws. Zij verwachten namelijk binnenkort een kindje.

“Om 2023 goed te beginnen willen Céline en ik graag laten weten dat wij een speciaal patatje verwachten ☺️ #boerzktvrouw #babyontheway”, staat te lezen op Instagram.

Wij willen het koppel graag een dikke proficiat wensen en veel succes met het speciaal patatje!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.