2022 was voor An Lemmens op professioneel gebied een fantastisch jaar. Ze mocht vele mooie programma’s maken en zorgde voor heel wat liefde in Vlaanderen. En daar lijkt ze in 2023 niet mee te stoppen. Het jaar ziet er veel belovend uit voor de presentatrice.

Op Instagram postte An enkele foto’s met daarbij een onthulling van haar nieuwe plannen voor het komende jaar.

“Mijn 2022 : dat was een succesvol eerste seizoen van B&B Zoekt Lief maken. Fantastisch mooie plekken bezocht, fijne mensen leren kennen. En omdat jullie massaal afstemden om de liefdesavonturen te volgen, ben ik as we speak aan het rondreizen voor een tweede seizoen ☀️ En als kers op de taart van 2022 heb ik ook meegewerkt aan een tv-programma waarin jullie me van een héél andere kant gaan leren kennen. Swipe om te zien hoe ik héél binnenkort op jullie scherm verschijn ☺️ Dat was het voor 2022. Ik wens jullie een mooie afsluiter en een prachtig begin van een nieuw jaar 🌟 #bbzktlief #benbzoektlief #bbzoektlief #eej #eenechtejob #ditwashetvoorditjaar #opnaarvolgendjaar”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.