Boer Kevin heeft een keuze gemaakt tussen zijn drie overblijvende dames en die keuze viel op Jana. Een keuze die veel wenkbrauwen deed fronsen. Alleen Kevin lijkt overtuigd te zijn van Jana’s oprechtheid… de anderen daarentegen.

“Ik vind het zo pijnlijk voor hem. Het ligt in zijn aard om zijn zin te doen en het advies van anderen in de wind te slaan. Koppig, hé. Maar het is wel een fantastische gast, ik ben er zeker van dat hij op z’n pootjes terechtkomt”, zegt Heidi in Dag Allemaal.

Het is niet omdat Heidi niet de uitverkorene is van boer Kevin dat de twee geen contact meer hebben met elkaar. Ze zien elkaar nog geregeld.

“Eigenlijk zijn wij zelfs een beetje familie geworden. Mensen zullen nu schrikken, maar ik heb nu een relatie met Pieter, de neef van Kevin. Omdat Kevin weinig tijd had om frambozen te plukken tijdens de opnamen, kwam Pieter een handje helpen”, bekent Heidi.

Toen Heidi te horen kreeg dat ze niet op finaledate mocht met Kevin had ze nog een goed gesprek met Pieter. Een aantal dagen later volgde een eerste afspraakje en niet veel later zijn ze een koppel geworden. “Kevin zelf heeft er fantastisch op gereageerd. We zien elkaar nu geregeld op familiebijeenkomsten.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.