Wat een sprookje is het avontuur van Jolien en Brecht bij ‘Blind Getrouwd’. Ze trouwden als 2 compleet onbekenden voor elkaar en nu hebben ze elkaar ook na het programma eeuwige trouw beloofd.

Jolien en Brecht voelen zich goed bij elkaar en voelen zich vooral ook erg veilig. Ze kunnen zichzelf zijn en dat is exact wat ze allebei zochten in een relatie.

“Ik vind onze relatie ook heel enthousiast. We hebben alle twee veel zin in het leven en willen alles samen ontdekken. Jolien staat er zelfs voor open om uit haar comfortzone getrokken te worden. Onlangs deden we een moeilijk klimparcours in Durbuy en ik was zo trots op mijn vrouw. We genieten allebei van de kleine dingen, maar zoeken ook graag een uitdaging op om onze grenzen te verleggen”, glundert Brecht in Story.

In een relatie is het belangrijk dat je elkaar op tijd en stond een complimentje geeft. En gelukkig gaat dat bij Brecht en Jolien helemaal vanzelf.

“Wij overladen elkaar voortdurend met complimentjes. Zowel in woorden, het uitspreken van ‘ik zie je graag’, als in aanrakingen. Elkaar over de rug of door het haar strelen, kusjes geven… Daar is geen gebrek aan bij ons allebei.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.