Je eerste keer, mensen denken er nog vaak aan terug. Voor de een was het een erg mooi en romantisch moment, voor de ander viel het lelijk tegen. Ook Sven De Ridder herinnert het zich nog goed.

“Die herinnering hangt voor altijd vast aan Clouseau, die meedeed aan het Eurovisiesongfestival. Op die avond gebeurde het. Ik was zestien en mijn eerste serieuze lief al een jaar of twee ouder. Een geluk: het was een heel fijne eerste keer”, vertelt hij zonder blozen in Nina.

Maar Sven heeft in zijn leven ook oneerbiedige voorstellen gekregen. Hij houdt zich dan ook niet in om daar iets van te zeggen.

“Iemand die op me afstapte, een handtekening vroeg en daarvan een tattoo op zijn lijf wilde zetten. Ik begreep niet waarom iemand zoiets geks zou doen en dat zei ik ook zo. Hij begreep het uiteindelijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.