De zus van Kim Clijsters heeft slecht nieuws gekregen. Elke liet een ‘onschuldig’ schoonheidsvlekje verwijderen, maar kreeg te horen dat ze de voorbode van huidkanker heeft.

Het was een onverwachte diagnose maar toch blijft ze hoopvol. “Ik wacht nog op enkele resultaten, maar alles komt goed”, zo vernam Dag Allemaal.

Elke is openhartig over de diagnose. “Mijn vader is overleden aan huidkanker, dus de laatste weken waren een beetje eng”, geeft ze openhartig toe.

Elke onthult zelf het nieuws, omdat ze wil tonen dat het leven niet alleen rozengeur en maneschijn is. “Op sociale media lijkt ’t alsof het leven van anderen perfect is. Maar ik zal je wat vertellen, dat is niet zo. We hebben allemaal ups en downs, en lessen die we moeten leren”, aldus Elke Clijsters aan Dag Allemaal.

Haar vader Leo Clijsters werd 52. Elke denkt nog heel vaak aan hem maar gelooft dat haar vader haar tekens stuurt sinds hij overleden is, om te tonen dat hij dicht bij haar is.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.