“Laten we allemaal lief zijn voor elkaar”

Op woensdag 8 maart is het internationale vrouwendag. De ideale dag om de vrouwen eens in de bloemetjes te zetten.

In ons land zijn er heel wat bekende (en natuurlijk ook onbekende) vrouwen die wat extra aandacht verdienen op een dag zoals deze. Eentje daarvan is de jonge zangeres Camille.

“Mocht ik mezelf iets kunnen aanraden dan zou dat zijn om altijd je eigen pad te bewandelen en je niet van de wijs te laten brengen door nare opmerkingen of afwijzingen”, zegt de zangers in Het Laatste Nieuws.

Zelf heeft Camille altijd heel erg opgekeken naar Madonna. “Zij is al heel haar leven zichzelf. Een vrouw met ballen, en toch blijft ze enorm vrouwelijk.”

Camille is de laatste jaren goed bezig en dat komt vooral door de vele steun en positiviteit die ze van haar naast omgeving en van haar fans krijgt. “Ik wil ook graag oproepen om lief te zijn voor elkaar. Een compliment, een lief woord kost niets. Maar het kan iemand echt gelukkiger maken. Laten we dat meer doen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.