Camille Dhont beleeft een enorme drukke periode met de opnames van de telenovelle ‘Milo’. Botst de zangeres op haar limieten?

De laatste shows met #LikeMe, haar eigen concerten, de opnames voor ‘Milo’. Camille weet zich bezig te houden en beseft één ding maar al te goed…

Camille voelt aan dat ze goed haar grenzen moet bewaken: “Ik weet dat er een eind aan komt, dus ik smijt me. Maar de komende maanden zal ik amper daglicht zien”, klinkt het bij Camille Dhont in Dag Allemaal. Camille ziet één voordeel…

Het is vooral het komende jaar dat bijzonder heftig zal worden, zolang duren de opnames voor ‘Milo’. Camille onthult hoe haar dagen eruitzien…

“Ik sta op sommige dagen om half zes op omdat ik vroeg in de schminkstoel moet zitten, en dan wacht een draaidag tot 18 uur. In de winter zie ik door de week ’t daglicht niet. Al is dat natuurlijk bij wel meer werkende mensen zo”, klinkt het nuchter bij Camille in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.