Camille weet als geen ander hoe belangrijk het is om je dromen na te jagen in het leven. Ondertussen heeft ze al drie albums, een hoofdrol in een telenovelle en vult ze volgend jaar het sportpaleis een paar keer.

“Het gaat hard, maar toch voelt ze het zo totaal niet aan. ‘Ik besef meer dan ooit dat ik een echte geluksvogel ben”, geeft Camille toe aan Story.

Haar ouders maken zich echter geen zorgen om haar hels werkritme. “Het zijn allebei harde werkers. Als je iets wilt bereiken in het leven, moet je jezelf 200 procent geven. Dat heb ik echt van thuis uit meegekregen. Net als hun perfectionisme en ongeduld “, vertelt Camille al lachend aan Story.

“Bovendien weten ze dat ik heel goed mijn grenzen kan stellen. Ik geef aan wanneer het te druk is en dan wordt daar rekening mee gehouden. Deze zomer was het wel heel druk. Die combinatie van optredens en de opnames van de telenovelle was pittig.

Maar die soort adrenaline en rush heeft Camille nodig en bovendien is zingen en dansen haar passie. Moet ook wel want anders houdt men zo’n tempo niet vol.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.