James Cooke is al geruime tijd samen met zijn Dorian, de liefde van zijn leven. “De kracht van onze relatie is dat we elkaar laten floreren. We geven elkaar de nodige vrijheid om ons ding te doen”, deelt James mee aan Story.

“Aan het begin van onze relatie heb ik ook meteen gezegd dat werk een andere grote liefde van mij is. Vorige relaties gingen daaraan kapot, maar Dorian heeft dat onmiddellijk aanvaard. ‘We gaan het samen tegemoet’, zei hij. En tot op vandaag heeft hij woord gehouden”, aldus James.

Dorian is negen jaar jonger maar dat maakt James niet onzeker. “Hij ziet me doodgraag en omgekeerd is dat ook zo. En dat we nu al twee jaar getrouwd zijn, geeft me toch wel een veilig gevoel. Onze job is al zo onzeker, ik ben blij dat er privé stabiliteit is”, bekent James in Story.

Er was ook lang sprake van het stichten van een gezin en kindjes ten huize James Cooke. Maar nu blijkt dat plan definitief opgeborgen. “Soms moet je knopen doorhakken. We zouden te weinig tijd en aandacht kunnen geven aan een kind. We zouden ons enorm schuldig voelen”, geeft James aan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.