Voor Margot Hallemans wordt het haar eerste Familie’- fanreis die ze ooit doet. Op bestemming Rhodos zal het hopelijk nog mooi weer zijn en anders zullen het binnenactiviteiten worden.

Toch staat er iets op het to-do lijstje van Margot, waarbij de fans haar kunnen helpen. Zij kent het Griekse eiland van er eerder al naartoe te gaan.

“Rhodos-stad is echt prachtig, voor de fans die met ons meereizen wordt dat een ontdekking waar ze nog lang aan gaan terugdenken”, vertelt Margot aan Dag Allemaal.

“Tijdens mijn vorige reis heb ik er een ijssalon met het beste speculaasijs ooit ontdekt. Ik maak er een persoonlijke missie van om die crèmerie terug te vinden. Als de fans mij daar bij willen vergezellen, graag!’

2023 werd voor Margot een jaar met veel fijne vakanties. Ze nam een sabat van drie maanden om naar Zuid-Afrika te gaan en daar ook vrijwilligerswerk te doen. En ook haar personage was tijdens haar afwezigheid zogezegd naar het buitenland vertrokken dus alles wat piekfijn geregeld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.