Enkele weken geleden liep Carry Goossens een zware kwetsuur op tijdens de opnames van ‘James de Musical’.

Hij scheurde zijn kuitspier, verloor het bewustzijn en werd met een ambulance weggevoerd. Ondertussen gaat het al heel wat beter.

Bij het rechtstaan kreeg hij plots een hevige pijnscheut, waardoor hij zich terug op een stoel zette. Maar eens hij neerzat, viel hij flauw en viel dus op de grond.

Het bewustzijn verloor hij door de pijn. “Alsof ze met een mes in je kuit steken”, vertelt de acteur aan Primo. Hij beklemtoonde echter wel dat hij niet stopt met acteren want blijkbaar is die roddel de wereld in gestuurd. “Ik wil het vak dat ik zo ongelooflijk graag doe, nog zo lang mogelijk uitoefenen!”, zo deelt Carry mee aan Primo.

Hopelijk gaat het herstel vlot en kan Carry binnenkort terug staan schitteren op de bühne.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.