Camille Dhont lijkt alles wat ze aanraakt in goud te veranderen, maar de weg die Camille heeft afgelegd is bijzonder lang én zwaar geweest…

Wat is Camilles ultieme tip? “Geloof in jezelf! Trek je niks aan van de mening van anderen en durf je dromen of je passie na te jagen. Blijf niet bij de pakken zitten als je wordt afgewezen, maar leer eruit en kom sterker terug”, spreekt Camille duidelijke taal in Flair. Over ‘Milo’ is Camille enorm enthousiast…

“Ik had dat heel graag gezien toen ik jonger was en nog aan mijn carrière moest beginnen om te beseffen dat niet alles vanzelf gaat”, geeft Camille toe in Flair. Want één ding is duidelijk…

“Mensen zien me soms als een idool en denken dat wat ik doe onbereikbaar is.” Maar dan wil Camille toch één gerucht ontkennen…

“Maar ik zat vroeger in dezelfde situatie en ik heb ook heb hard moeten knokken om te staan waar ik nu sta”, benadrukt Camille Dhont in een openhartig gesprek met Flair.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.