Turbulente tijden voor Carry Goossens! Terwijl iedereen fluistert over zijn recente ongeluk op de set, onthult de acteur in Primo een veel diepere innerlijke strijd. 

In een opzienbarende onthulling in Primo deelt Carry dat hij heeft overwogen om te stoppen met acteren. Maar wat heeft hem op de been gehouden? Zijn rots in de branding, zijn vrouw Chris! Altijd de positieve kracht in zijn leven, dringt zij erop aan dat hij doorgaat met zijn passie. 

Carry deelt in Primo: “Chris is altijd de rust zelve. Zij is de grote plus, terwijl ik de grote min ben.” Ondanks alle tegenslagen blijft Carry’s liefde voor het vak en de steun van zijn echtgenote de drijvende kracht achter zijn onwankelbare toewijding aan de showbusiness.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.