Net toen Aster Nzeyimana zijn laatste show ‘Extra Time’ wilde presenteren voor de VRT, ging het mis: ‘Badge ongeldig’, luidde de onverwachte boodschap bij de ingang van de omroep. 

Was het een stille wraakactie van een verongelijkte VRT-medewerker of gewoon puur toeval? Aster onthult in Humo: “Mijn laatste dag en direct van alle lijsten geschrapt, dat was toch teleurstellend. Maar het was gewoon een defect, niemand was boos op me”. Desondanks is deze populaire sportverslaggever overgestapt naar VTM en dompelt hij zich nu onder in de wereld van entertainment. 

De grote vraag blijft: was zijn vertrek het begin van een nieuw hoofdstuk of een pijnlijke herinnering aan zijn verleden?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.