Het was een schokkend moment voor iedereen op de set van ‘James de Musical’ toen Carry Goossens tijdens een repetitie een zware blessure opliep. 

De onvoorspelbare situatie bracht niet alleen Carry, maar ook het hele team in een staat van alertheid. “James was in paniek”, onthult Carry in Primo over de reactie van zijn collega en vriend James Cooke. Toch, ondanks de pijn en de chaos, bleef Carry’s professionaliteit schitteren. “Ik wilde hem en zijn team niet teleurstellen”, zegt de acteur in Primo, die ondanks zijn blessure vastbesloten was om de scène tot een goed einde te brengen. 

Met zo’n toewijding en moed is het geen wonder dat Carry Goossens al jarenlang een geliefd figuur is in de entertainmentwereld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.