Gewezen Miss België Celine Van Ouytsel is weer vrijgezel, dat schrijft Het Laatste Nieuws en bevestigt de blondine. De reden voor de breuk met haar ondertussen ex-vriend Andreas ligt bedrog. De twee waren nog maar een jaartje samen.

Zij was in de zevende hemel, eindelijk een serieuze relatie en dat met een knappe man die bovendien ook nog eens tandarts was. “Toen ik zei dat Andreas de man van mijn leven was, méénde ik dat”, reageert Celine Van Ouytsel woensdag in Het Laatste Nieuws.

”Maar hij had duidelijk een andere agenda. Het is pijnlijk om vast te stellen dat je relatie gebaseerd is op een leugen. Maar deze schijnvertoning verderzetten? No way”, besluit een meer dan teleurgestelde Celine Van Ouytsel. Die heeft ondertussen haar koffers gepakt en is terug bij haar moeder gaan wonen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.