Bwa, James Cooke rookt terug. En hij was zo goed bezig en oh zo trots dat hij de sigaret lange tijd kon negeren. Maar sinds kort is James terug aan het roken, dat vertelde hij dinsdagavond in ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’.

Er kwamen uiteindelijk excuses aan het adres van Dorian Liveyns. “Ik wil mij hiervoor excuseren bij mijn man. Ik beloof u lieve Dorian, ik zal opnieuw stoppen want hij vindt het verschrikkelijk dat ik rook”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.