Donderdag start op Eén het programma ‘Kom op tegen kanker, alles in de strijd’. Niels Destadsbader en Dieter Coppens gaan in de reeks volledig uit de kleren en dat doen ook zes andere bekende Vlamingen. Eén van hen is Guga Baul. De man van Tine Embrechts laat zich in vol ornaat bewonderen in de hoop om het taboe rond specifieke mannenkankers te doorbreken.

Guga zal volgende week woensdag samen met Niels, Dieter en 5 andere bv’s uit de kleren gaan tijdens een opname in het Kursaal van Oostende.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.