Hij wil zo weinig mogelijk geconfronteerd worden”

Voor mensen met een vaste job en die al iets hebben opgebouwd de voorbije jaren is het al niet gemakkelijk om alle facturen en huur te kunnen blijven betalen. Laat staan voor jongeren die nu graag iets willen opbouwen in hun leven, zoals Aaron Blommaert.

“Sla de krant open en alles wat je leest is angstaanjagend. En als ik nu één gevoel probeer te vermijden in mijn leven, dan is het wel angst”, begint Aaron Blommaert in Humo.

Heel wat vrienden van Aaron praten vaak over hun angst dat ze nooit een eigen huis gaan kunnen betalen. Een gesprek die Aaron liever uit de weg gaat.

“Ik heb het gewoon graag wat luchtiger. Ik ben bijvoorbeeld ook heel lang naar ‘Karrewiet’ blijven kijken, omdat dat het nieuws positief benadert”

Aaron wil niet de wereldverbeteraar zijn, maar wil het gewoon graag een beetje plezant houden en voor wat entertainment zorgen. “Ik zie dat ook als mijn taak. Mij zal je niet gauw mijn mening horen delen in programma’s zoals ‘De tafel van vier’.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.