Ze hoopt er verandering in te brengen

Sinds eind augustus ligt het nieuwe album van Camille in de winkel. Het album kreeg de titel ‘SOS’ en werd door Vlaanderen erg positief onthaald.

“Daar kan ik ook alleen maar dankbaar voor zijn. Zelf ben ik ook heel tevreden over mijn tweede plaat. Bij de vorige was ik nog aan het experimenteren, maar nu staat er alles op wat ik leuk vind. Wel nog steeds verschillende genres”, licht Camille toe in Story.

En ook de vrienden van Camille zijn ongetwijfeld erg trots op haar en gunnen haar het succes. Maar de zangeres kan niet ontkennen dat ze het jammer vindt dat ze hen zo weinig hoort of ziet.

“Ik ben echt letterlijk elke dag aan het werk. Maar er is gelukkig veel begrip. Ik zit al sinds mijn zestiende in de showbizz, waardoor ze weten dat ik soms van de aardbol verdwijn. Ik heb wel een vriendin die me soms stuurt: ‘Ik mis je en verlang ernaar dat het eens minder druk is, zodat we samen iets kunnen gaan eten of drinken.’ Dat komt wel.”

Maar ondanks dat het zo hard gaat voor de jonge zangeres is Camille blij met haar leven hoe het er nu uitziet. Een leven zonder het artiestenbestaan zou niks voor haar zijn.

“Ik zou dat erg saai vinden. Ik herinner me nog dat ik echt niet gelukkig was toen ik economie studeerde. Bij mij was het duidelijk dat zingen mijn droom was. Ik denk niet dat ik met iets anders even blij zou zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.