Ze is tevreden met haar schoonzoon

De eerste kennismaking met je schoonouders, het is altijd een beetje spannend. Ook voor James Cooke was het even spannend toen hij voor het eerst bij zijn schoonouders thuis kwam. Hij bracht een bos bloemen mee om meteen een goede indruk te maken.

“En nu doe ik dat nog altijd, na zeven jaar. En niet om me als de perfecte schoonzoon te etaleren. Trouwens, perfectie… Als Dorian en ik zouden doen alsof er nooit iets aan de hand is, weten ze ook dat het niet klopt. In elke relatie botst het weleens. Mijn mama weet dat dan, en Isabelle ook”, vertelt James aan Dag Allemaal.

Zo’n eerste kennismaking met je nieuwe schoonzoon, ook voor de schoonouders is het altijd een beetje spannend. En Isabelle had nog niet veel informatie gekregen van haar zoon.

“Het was Dorians zus Malou die mij zei: ‘Dorian heeft een lief, het is James en hij is een goede vriend van Gert Verhulst’. Ik dacht: hoe is Dorian daarbij terechtgekomen? Maar ik heb er niet naar gevraagd”, lacht Isabelle, de schoonmoeder van James.

Bij het begin van hun relatie stond James aan het begin van zijn televisiecarriere. Het was vrij snel officieel tussen hen en al na de eerste nacht samen hebben ze hun ouders op de hoogte gebracht. “Wij hebben gewoon weinig geheimen voor onze moeders, dat herkennen we bij elkaar.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.