Dat sociale media vaak met ongewenste berichten naar buiten komen, is ondertussen ook voor Celine Van Ouytsel duidelijk. Er verschenen recent valse AI-naaktbeelden op de socials, die ervoor zorgden dat Celine een klacht indiende.

“Ik was daardoor gedegouteerd. In shock zelfs. Daarom heb ik klacht ingediend”, vertelt Celine aan TV Familie. Op het internet gaan ook artikels de ronde als ‘Celine Van Ouytsel trekt kleren uit en laat haar borsten zien’.

“Daar krijg ik het echt van. Van die zogenaamde clickbaits om mannen te verleiden. Ik vind dat misselijkmakend”, geeft de BV toe.

“Op Instagram post ik zelf wat ik wil. En die beelden zijn uiteraard niet bedoeld voor zulke doeleinden. Maar wat doe je daaraan?”, aldus een gefrustreerde Celine Van Ouytsel in TV Familie.

Gelukkig trekt ze zich niet echt super veel aan van dergelijke berichten en is ze zelf realistisch genoeg om te beseffen dat ook dát snel terug zal overwaaien. Toch wou ze het hier niet bij laten en was een klacht indienen volgens haar dus echt wel noodzakelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.