Haar deelname aan ‘De Verraders’ ging zeker niet onopgemerkt voorbij. Celine is namelijk iemand die liever geen rolletjes speelt en zo dicht mogelijk bij zichzelf wil blijven.

“Heel de tijd een rolletje spelen, dat is heel vermoeiend”, geeft de ex-miss toe in Story. Ze was uiteindelijk geen verrader maar had het wel kunnen zijn. Af en toe deinst ze ook niet terug om een leugentje om bestwil te vertellen.

Toch bleef ze tijdens het spel steeds wie ze echt is. “Ik ben te nuchter om mij daar volledig in te verliezen”, vertelt Celine.

Maar van nature is ze zelf heel wantrouwig. “Ik ga niet meteen alles tegen iedereen vertellen”, bekent ze in Story. “Ik volg vooral mijn buikgevoel. En krijg je toch het deksel op de neus, dan leer je daaruit. Trouwens, als je een paar mensen kan vertrouwen, is dat al voldoende”, aldus Celine Van Ouytsel.

Door haar job is het sowieso nodig dat Celine extra voorzichtig is met wie ze vertrouwt of wie niet. “Het is altijd gissen naar de reden waarom iemand die je niet kent, contact met je zoekt”, aldus Celine aan Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van show24.be

Door Ileana Durodin

Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.